TEKSTESHQIP

Anila Mimani
Karajfili Dhe Zambaku
Lyrics

O karajfili dhe zambaku
paskan çel o per bukuri
paskan çel o per bukuri

O ku me je mi goce lales
se pa ty o moj s'mund te ri
se pa ty o moj s'mund te ri

O karajfili kuq si gjaku
salltanet o per djemt e ri
salltanet o per djemt e ri

O mu me ty me ka zan meraku
si tja boj o hallit s'e di
si tja boj o hallit s'e di

O karajfili plot me er
qe t'vejn gocat ne saksi
qe t'vejn gocat ne saksi

O ti çel dimer edhe ver e
un pa ty aman s'mund te ri
un pa ty aman s'mund te ri

DËRGOI: