TEKSTESHQIP

Anita Bitri
E Lodhur Nga Ti
Lyrics

(Fillon me njё strofё frёngjisht)

Jo nuk e di, jo nuk e di pёrse,
Tё ndodh kёshtu me ne tё dy,
Ditёt kalojnё nuk janё tё bukura mё,
Ti s`je vёrtet, ai qё njoha unё……

Ty ta besova veten time,
Si zoti tё vlerёsova unё,
Ty qё aq shumё tё dhashё tё desha,
Zemrёn time ta bёsh flumё……

Jo jam shumё e lodhur, e sёmurё nga ty,
Qё aq shumё po ma mundon,
Si stuhi me shi, dashurinё,
Ti vrave, e torturon……

Jo nuk ёshtё,
Si ti mendon kёshtu,
Njёherё mё bёn tё lumtur,
Njёherё mё bёn ti blu……

Refreni pёrsёritet dy herё……

Jo unё, jo unё nuk dua ty tё tё dёgjoj,
Jo unё nuk mundem mё tё tё kuptoj,
Jo unё nuk mundem po,
Vetes sime respekt unё do ti qёndroj, po……

Ashtu si njё ujёvarё qё vetёm rrjedh,
Ashtu si edhe rruga ka njё shenjё,
Ashtu edhe dhimbjen po shkruan kjo penё,
Ashtu pa dashur kjo zemёr rrёfen……

Ty ta besova veten time,
Si zoti tё vlerёsova unё,
Ty qё aq shumё tё dhashё tё desha,
Zemrёn time ta bёsh flumё……

Jo jam shumё e lodhur, e sёmurё nga ty,
Qё aq shumё po ma mundon,
Si stuhi me shi, dashurinё,
Ti vrave, e torturon……

Jo nuk ёshtё,
Si ti mendon kёshtu,
Njёherё mё bёn tё lumtur,
Njёherё mё bёn ti blu……

Jo unё, jo unё nuk dua ty tё tё dёgjoj jo,
Unё nuk mundem mё tё tё kuptoj,
Jo unё nuk mundem po, vetes sime do ti qёndroj po,
Por ty s`dua unё jo mё tё dёgjoj……

Jeta ime ёshtё e imja dua ta jetoj,
Zemra ime ёshtё e imja, dashuri kёrkon,
Vetja ime jam unё, ti mё respekto,
Vetja jote kёrko, ti mos mё gjyko……

Jam shumё e lodhur,
E sёmurё nga ty,
Qё unё s`tё duroj,
Jo unё nuk dua ty tё tё dёgjoj jo……

Unё nuk mundem mё tё tё kuptoj,
Jo, unё nuk mundem jo,
Vetes sime respekt do ti qёndroj po,
Por ty s`dua unё, jo mё tё dёgjoj…

(Pёrfundon me njё strofё Anglisht)

DËRGOI:
INFO
Muzikën dhe tekstin e përgatiti vetë artistja.