TEKSTESHQIP

Anita Demiri & Gjyljeta Shamolli
Pavarsia
Lyrics

AniTa:
Ti Kosove krejt je ndritur
Sot i perngjan diellit

gjyljeta:
Yjet ne ty kan zbritur
Hedhin vallen e gezimit 2x

Anita:
Male shkolla e shpirti
Gisht per gisht hedhin vallen

Gjyljeta:
Loja e kenga fort buqet
Zemra i gzohet asaj nene

Ref.
Me thuaj tash kosove ti kosove
Je buzqeshur je Je krenare
Ke fituar pavaresine
Ndaj je gzuar toke dardane 2x

Anita:
We walk together hand to hand

Gjyljeta:
Song and work wothout resiting

Anita:
Lets Go toward to the europe

GJyljeta:
Kosovo our fatherland.

Anita:
Na prift fati dhe shendeti

Gjyljeta:
Ndertojm jete dhe dashuri

Anita :
Ti kujtojme deshmoret

GJyljeta:
Gjaku i tyre u be Liri !