TEKSTESHQIP

Anita Take
Të Shtrënjtës Time
Lyrics

s'mendonja, ta donja
me zëmër, si të vegjlit kaqë shumë
ta shihnja për çdo natë edhe në gjumë
s'mendonja, s'mendonja

kur ishe, larg meje
kujtimi yt o vashë më ndizte gjinë
e malli veç ma shtonte dashurinë
për shoqen, e dashur

të desha, të dua
ashtu sikur në jetë s'kam dashuruar
e dashur, për mua
je shok i mirë e krah i fortë mbi dhe

dëgjoje, dëgjoje
se si buçet për ty sot kënga ime
për ty që i fal kësaj zëmre veç gëzime
dëgjoje, dëgjoje

me shpirtin, e pastër
për mua vetëm ti je e vërtetë
ti sjell pranë meje gazin që fal jeta
o shoqe, e dashur

me vite, do shkojnë
të vegjlit do ta mbushin plot shtëpinë
e thinjat do tregojnë për dashurinë
për jetën, e lumtur