TEKSTESHQIP

Anton Tetaj
Unë E Nëna Dhe Ti
Lyrics

I
Se dy te Dashura qe i kam o ju shokte e mi
unë i dua shumë ato porsi syte e mi
e para ashtë Nana e dyta moj me je ti
qe te dyja te mira jeni iu kam si syte e mi

II
Por ti e dyta mos u deshpro kaq shum-e
se Nanën time e dua ma shumë se ty
po mos te ishte Nana s´dot me kishe ti
qe te dyja te mira jeni iu kam si syte e mi

III
Unë e Nëna dhe ti ne jemi nji
bota flasin për ne qe na kan zili
te rrojme te gezuar te lumtur ne qetësi
po mos te ishte Nana s´dot me kishe ti.

DËRGOI: