TEKSTESHQIP

Anton Tetaj
Me Prit Me Prit Dhe Pak
Lyrics

I
Me prit me prit dhe pak
sa t´them naten e mirë
dritaren lere hap
xhanem shpirti im

ref:
Po te pres akoma
po te pres akoma
akoma e dashur akoma

II
Dritaren un s´e hapa
se me shikjon mamaja
e do me thot sa shpejt
ty t´ka zene sevdaja

ref;
Po te pres akoma
po te pres akoma
akoma e dashur akoma

III
Dritaren ti ´se hape
me lere dhe nji takim
ti fike veten tende
dogje shpirtin tim

ref:
Po te pres akoma
po te pres akoma
akoma e dashur akoma.

DËRGOI: