TEKSTESHQIP

Anton Tetaj
Me Shikjon Me Buzë Ne Gaz
Lyrics

I
Me shikjon me buzë ne gaz
sikur don me folë me mu
unë me ty moj s´do te flas of moj xhan
e s´po mundem me u duru

II
Floket mi ke nshu gershem
sikur dore lule boj all
askerkush moj s´ti perket of moj xhan
nji petrit nji djale beqar

III
Rruges me shkon si hyrij
dhe fustani mire t´ka ra
q´me pikllun dy syte e tu of moj xhan
me ngacmove n´dashuri

DËRGOI: