TEKSTESHQIP

Anton Tetaj
Gonxhe Qeli Trandifili
Lyrics

I
Gonxhe Qeli Trandofili
Era e Sajë m´Hutoj - 2x
I Nshon Rremzit m´bani Hije
Zemren Time ma Ngushëllon .2x

II
Kah Fluturon o Zog o i Zi
Andej kah Fluturon
Merr ket Lulë te Zemrës Ime
dhe Dashnorës m´ia Qon

III
Kah Futuron o Zog me Lara
Andej kah Fluturon
t´fala i ban Dashnoreës Ime
gjithë andej kah Fluturon

IV
A man mend Bylbyl o i vogël
na kurë bisedojmë
kem te strukun porsi gogël
e s´na lan me u argëtu

DËRGOI: