TEKSTESHQIP

Anton Tetaj
Unë E Di Se Ti Mu Me Don
Lyrics

I
Unë e di se Ti Mu më Don --- 2x
Ma Thot Zemra Moj Sorkadhe--2x
Kurse Ti më Thu Aman Jo
Ah T´i Qajsha Moj Ato Naze /2x

II
Leri Nazet Ma Jep Gushën
Hajde Dalim o Dorë Për Dore
Te Dy Bashkë o t´i Marrim Fushat
Gjerë sa t´mbërrim o Në Nji Bregore

III
Hajde Shpirtë Hajde Moj Flutur
Zemra Ime Po Te Pret
Une s´jam dhe aq e Bukur
Veç e Kam Nji çik Lezet

DËRGOI: