TEKSTESHQIP

Arbanna
Ani Ani
Lyrics

prej kur jemi nda
as nuk t’kam thirr
as nuk t’kam pa
sa, sa kohë u ba
malli m’ka marr
sytë me t’i pa

ani ani thirrëm
xhani xhani thirrëm
zanin zanin du me t’a ni

a bohemi prapë
si dikur na bashkë
hala jam te ti
hala kam menje për ty
po du me ni
prapë zanin tanë
tu m’thanë sa shumë
sa shumë m’don

ani ani thirrëm
xhani xhani thirrëm
zanin zanin du me t’a ni

a dalim tash
si dikur na bashkë
une veq me ty
prapë kohën me kthy
po du me ni
prapë zanin tanë
tu m’thanë sa shumë
sa shumë m’don

ani ani thirrëm
xhani xhani thirrëm
zanin zanin du me t’a ni
INFO
Për të na bërë të shijojmë edhe aspektin viziv, projekti përcillet tek shikuesit i realizuar me mjaft shije edhe me një videoklip muzikor, produksionin e të cilit e punoi Kotorri. Videoklipi u publikua më 19 Mars 2023. Këngës i janë përshtatur vargjet nga vetë këngëtarja, ndërsa për okestracionin dhe për produksionin punoi Granit Gashi.
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200