TEKSTESHQIP

Ardiana Martinaj
Balada (ndegjoje Kete Keng)
Lyrics

Ndegjoje kete keng qe un po e kendoj
qe zemra po me digjet flak e syt me lotojn
ti me humbe dhe e vrrave tonen dashurii
dhe per kete tradhti fajtor je tii

ne fillim un te tregovaa
se pa mua smundesh tjetoshh
e tash esht shum von qe ta kuptoshh

sishte hera e par qe m'tradhtove sishte hera e par
qe mlendovee
por kjo dot jet hera e fundit
qe dhimbje m'shkaktove (2)

Kur ta kujtosh ti diten qe u njohe me muaaa
dot qmendesh nga gezimi
por von e ke kuptuarrr
kur ta kujtosh ndarjen me mua veten do ta mallkosh para meje dot perkulesh
por qdo gje esht e kot

ti zemren mua ma theve por von e kuptove
qe s'bashku em mua dhe vetn lendove

sishte hera e par qe m'tradhtove
sishte hera e par qe m'lendove
por kjo dot jet hera e fundit
qe dhimbje m'shkaktove(2).