TEKSTESHQIP
Ardit Gjebrea
E Djela Shqiptare
Flag ShqipShqip
E diela jone mbaroi duhet te themi naten e mire
Gjithcka e bukur ka nje rikthim
Java e re fillon serish
Ditet kalojne pa ore pa kthim
Por ti me te dielen prap do te vish
dhe kur mbetesh vetem jemi ne
e diela shqiptare
e diela shqiptare
e diela shqiptare
ne cdo shtepi trokasim
aty je ti
e diela shqiptare
e diela shqiptare
me miq te vjeter dhe te rinj
ku do shkojme nuk ka kufi
Se e diela je ti
Se e diela je ti
Se e diela je ti
The Albanian Sunday
Flag AnglishtAnglisht
Our Sunday just finished, we have to say you Godd Night
Every beautiful thing has a return
The new week will start again
The days, the hours pass and they will not come back
but with Sunday you will return
And when you're alone, we are there for you
The albanian Sunday
The albanian Sunday
The albanian Sunday
In each house we knock
There we come
The albanian Sunday
The albanian Sunday
With old and new friend
Evereywhere we go there are no limits
You are the Sunday
You are the Sunday
You are the Sunday