TEKSTESHQIP
Ardit Gjebrea
Kur Braktis Ate Qe Do
Flag ShqipShqip
Ti, ti po kthehesh përsëri tek unë
me pendesë dhe trishtim pafund
ka kaq kohë që po të pres, sa shumë

Vjen, përmes erës nëpër netë ti vjen
Nostalgji dhe dëshperim më sjell
Sa e huaj je tani, sa e ndjerë.

Ku shkruan ëndrrat, ku?
Kë deshën sytë e tu, se di
Ne heshtim që të dy
na ndan një ftohtësi tani

Ref:
Kur braktis atë që do
vjen një çast që e kupton
se pa të ti dot s'jeton
çfarë më thuaj vlen në botë
kur je vetëm e ke ftohtë
dhe një zemër se gjen dot
Ku shkuan pritjet, ku?
Ku ndali hapi ytë, se di
një ndjenjë në fshehtësi
jam skllavi ytë më thotë tani.

Unë, sa trishtim po ndjej në shpirt, çudi
Kur pendesën shoh në sytë e tu
S'di të dua, a të humba pergjithënji

Ti, ti u ktheve
lotin shoh të ngrirë
Jam i dobët dhe të fal, se di
mund ta kthejme në jetë dashurinë

Ku shkruan endrrat, ku?
Kë deshën sytë e tu, se di
Ne heshtim që të dy
na ndan një ftohtësi tani

Ref:
Kur braktis atë që do
vjen një çast që e kupton
se pa të ti dot s'jeton
çfarë më thuaj vlen në botë
kur je vetëm e ke ftohtë
dhe nje zemër se gjen dot
Ku shkuan pritjet, ku?
Ku ndali hapi ytë, se di
një ndjenjë në fshehtësi
jam skllavi ytë më thotë tani.

Një ndjenjë në fshehtësi
jam skllavi ytë më thotë tani.
When You Abandon Who You Love
Flag AnglishtAnglisht
Again, again you’re coming back to me
with regret and endless sorrow
I’ve waited for you for so long, so long
You come to me, through the night mist, you come to me
nostalgia and despair, you bring to me
you’re a stranger now, how painful

Where did the dreams go, where?
Whom do your eyes see, who do they love, i don’t know
both in silence
separated by a cold wall now, distant

[REF.:]
when you abandon who you love
comes a time you realize,
without her you cannot live on
tell me now, tell me, what in the world matters
when you’re cold and all alone
and her heart you can no longer find
did the wait go down the drain? where did it go?
when did you stop coming towards me, i don’t know
a feeling in secret tells me
im a slave for your love

My soul, how sorrowful and painful it feels, i wonder why
when i see the penance in your eyes
you, you came back to me
your frozen tears i see
i am weak for you, and i forgive you, unknowingly
we can bring this love back to life, i know

The dreams, where did they go?
Whom did your eyes look for and love, i do not know
Both in silence
separated by a cold wall, distant

[REF.:]
when you abandon who you love
comes a time you realize,
without her you cannot live on
tell me now, tell me, what in the world matters
when you’re cold and all alone
and her heart you can no longer find
did the wait go down the drain? where did it go?
when did you stop coming towards me, i don’t know
a feeling in secret tells me
im a slave for your love

a feeling in secret tells me
im a slave for your love
only your love