TEKSTESHQIP

Ardita Rashiti
Adem Jashari
Lyrics

o adem jashari
trim i madh i vendit ton
luftëtar i madh
i ndershëm dhe mjekrrosh

adem jashari
na ndihmoi të luftojm
nëse i ndjekim
urdhrat e tij ne gjithmon
dot fitojn (2x)

disa vjet me par
erdh në vendin ton
dita e vdekjes se adem jasharit
gjithve na piklloi

adem jashari
na ndihmoi të luftojm
nëse i ndjekim
urdhrat e tij ne gjithmon
dot fitojm (2x)

DËRGOI: