TEKSTESHQIP

Arflet Selmani
Kur Jam Me Ty
Lyrics

lulja e dashuris sime a sa shum te du ma ke mar ty zemren time qyah kur tkam taku lulja e dashuris sime asa shum te du ma ke mar ty zemren time qysh kur tkam taku REF:Kur jam me ty ndjej lumturin oo moj bukuri kur jam paty jam i trishtuar drita e syve tmiii. Kur jam me ty ndjej lumturin o moj bukuri kur jam pa ty jam i trishtuar oj drita e syve tmi....Shum te du buz trandofile o cerpik i ziii ti ke hy ne zemren time dhe ke mbet aty Shum te du buz trandofile o cerpik i zii ti ke hi ne zemren time dhe ke mbet aty REF:Kur jam me ty ndej lumturin o moj bukuri kur jam pa ty jam i trishtuar drita e syve tmi. Kur jam mety ndej lumturin o moj bukuri kur jam pa ty jam i trishtuar oj drita e syve tmi...