TEKSTESHQIP

Arflet Selmani
Këngë Kushtuar Adem Jasharit
Lyrics

Po na pyet bota mbarë
Po kush është ky burrë shqiptar
Që për lirinë e Atdheut vet
E flijoi dhe foshnjën n'djep
INFO
Materiali muzikor finalizohet i ilustruar në sferën vizuale me videoklip, video produksionin e të cilit e punuan Idajet Sejdiu & Jetmir Sejdiu. Ky videoklip u publikua më 16 Shtator 2023. Kompozitor është Feti Jakupi, ndërsa teksti është krijuar nga vetë artisti.