TEKSTESHQIP
Argjentina Ramosaj
Si Shiu
Flag ShqipShqip
Si do jetoja unë
Pa të prekur,
pa të folur,
pa të parë,
Unë lutesha për ty
Të më kishe ti në zemër sadopak

Dhe sa herë që më takonte
vetëm më emociononte
Ishte si një ëndërr
që shikoja rrallë
Sepse mua s'më përkiste
Ajo ëndërr që po zhdukej dalëngadalë

REF:

Si një shi ti ike
në çdo pikë më vrisje
a e mban mend,
ike ti si ike
dhe në zemër kishe
akoma atë

Pse dua të them unë
s'do të dua më njeri
sa të kemë jetë
Pse dua të mendoj
e të krahasoj
me ty unë çdo moment

Dhe sa herë që më takonte
vetëm më emociononte
Ishte si një ëndërr
që shikoja rrallë
Sepse mua s'më përkiste
Ajo ëndërr që po zhdukej dalngadal

REF:

Si një shi ti ike
në çdo pikë më vrisje
a e mban mënd
ike ti si ike
dhe në zemër kishe
akoma atë
Like Rain
Flag AnglishtAnglisht
How was I to live
Without touching you, 
without talking, 
without watching, 
I was praying for you 
At least for you to have me in your heart


Every time you met me 
only excited me 
it was like a dream
that I saw
because it didn't belong to me 
that dream that was fading slowly away

REF: 
Like the rain you left
and killed me with every drop
do you remember, 
the way you left
and in your heart you still had her 


Why do I have to say?
that I wont love another 
as long as I live 
Why do I have to think?
and compare 
every moment with you?


Every time he met me 
only excited me 
it was like a dream
that I dreamt
because it didn't belong to me 
that dream that was fading slowly away


REF :
Like the rain you left
and killed me with every drop
do you remember, 
the way you left
and in your heart you still had her