TEKSTESHQIP

Argjentina Ramosaj
Tip
Lyrics

Hmm, Come On!

Mendoje si një dedikim
Kjo për të vetmin person që më do, dhe e di, mirë .
E ka një StiL Old SchooL çdo ditë (yeah)
Dhe kur flet në telefon përdorë veq një ton,
Thotë të dua ëmbël-sisht .

Nuk mjaftohet, sapo zgjohem ai do të jetë aty (Yea,Yea,Yeah)
Do të japi vetëm puthje dhe më lutet që të flemë sërish (ëh`come on) Yea`Yeah .

Reff:
Zemër je Tip Tip je i pari
Ti Ti që di të më duash dhe më rri pranë(pranë)
Dhe vetëm Ti Ti sdi të ndalesh
Tip Tip, që nuk do të humbja asnjeherë në jetë .

Po të doja vetëm një natë me ty aaa..
Do të njihja pak por, edhe sot, nuk do kish kuptim(kuptim)
Qdo gjë test është, dhe kur flet,
më shikon, më mbron, më do, sfidë ..
Jam e mërzitur, ti vjen e më ngroh, kjo rikthen dhe lumturinë(hOu)

Nuk mjaftohet, sapo zgjohem ai do të jetë aty
Do të japi vetëm puthje dhe më lutet që të flemë sërish Yeeah .

Reff:
Zemër je Tip Tip je i pari
Ti Ti që di të më duash dhe më rri pranë(pranë)
Dhe vetëm Ti Ti sdi të ndalesh
Tip Tip, që nuk do të humbja asnjeherë në jetë .

Nuk ndalen, momentet më të bukura me ty vazhdojnë t'jenë
Më falin jetë, dhe dua ta jetoj përherë
Nuk e di se si e bën atë qe bën ti,
di se sa herë që je pranë zemra lëshon BeaT,
ke menduar t'më marrosësh apo s'është kshu
nëse jo atëherë është magjia .

Reff: (2x)
Zemër je Tip Tip je i pari
Ti Ti që di të më duash dhe më rri pranë(pranë)
Dhe vetëm Ti Ti sdi të ndalesh
Tip Tip, që nuk do të humbja asnjeherë në jetë .

DËRGOI: