TEKSTESHQIP

Arif Murati
Nata E Fundit
Lyrics

2x.
Në ket natë të pa fund ri e qaj e nuk kam gjumë zemra ty, ty tkerkon por un zjarrin se lejoj..

2x.
Ndoshta një dit do të vdes por një lajm nga ty e pres ndersa dheu do t'më mbulon si jetim unë dot letoj..

2x.
Sonte nuse tjetrit i bohësh plot me vaj dhe pikllimi nata fundit qe na ndau do te mbet si shej kujtimi buza mdridhët duke qar loti lotin spo e ndal sonte qaj sonte qaj..

2x.
Në ket natë të pa fund ri e qaj e nuk kam gjumë zemra ty, ty tkerkon por un zjarrin se lejoj..

2x.
Ndoshta një dit do të vdes por një lajm nga ty e pres ndersa dheu do t'më mbulon si jetim unë dot letoj..

2x.
Sonte nuse tjetrit i bohësh plot me vaj dhe pikllimi nata fundit qe na ndau do te mbet si shej kujtimi buza mdridhët duke qar loti lotin spo e ndal sonte qaj sonte qaj..

DËRGOI: