TEKSTESHQIP

Arjan Lekaj
Do Te Doja
Lyrics

Do te doja qe sonte flokt e tua
te shtrihen mbi jastekun tim
do te doja qe sonte ta shijosh romantiken
Nen dritën e qiririt tim
do te doja qe sonte ta shijosh romantiken
Nen dritën e qiririt tim

Do te doja qe sonte t'kem pran vetes
do te doja sonte t'jem me ty
do te doja qe kjo nate pa fund te na takoj
vetem mua .. mua dhe ty
do te doja qe kjo nate pa fund te na takoj
vetem mua .. mua dhe ty

Dhe do te doja çka s'do doja
te bej sonte me ty
qe ne rrugen e gjate te avanturave tua
une te jem i pari njeri
qe ne rrugen e gjate te avanturave tua
une te jem i pari njeri

Kur Premieres i erdhi fundi
Dhe mengjesi filloj te agoj
me puthe njeher ne faqe me the
"kete nate kurr s'do ta harroj"
me puthe njeher ne faqe me the
"kete nate kurr s'do ta harroj"
me vjen mire qe ma besove
kete gje kaq me rendesi
qe nga sonte me mua e dashura ime
ti hyrë ne boten plot dashuri
qe nga sonte me mua e dashura ime
ti hyrë ne boten plot dashuri

Do te doja cka s`do doja
te bej sonte me ty
qe ne rrugen e gjate te avanturave tua
und te jem i pari njeri
qe ne rrugen e gjate te avanturave tua
und te jem i pari njeri