TEKSTESHQIP

Armend Regjepagiqi
Shko
Lyrics

Shko

Unë kam besuar fort,
Unë ende po besoj
E të kjo qe po ndodhë, një ditë do të kalojë.
Por kam gabuar fort, vitet kaluan kot dhe ende nuk besoj gabimet nuk i shoh
Dhe më duket se stë njoh, ti largohesh unë shikoj,
Shko nëse mendon se do t’jetë më mirë
Shko dhe mos harro do të jetë vshtirë
Se ndërmjet nesh është mbyllur derë
E ti e vetmja e deshe këtë,
Shko, nuk më duhesh

Unë kam besuar fort,
Unë ende po besoj
E të kjo qe po ndodhë, një ditë do të kalojë.
Por kam gabuar fort, vitet kaluan kot dhe ende nuk besoj gabimet nuk i shoh
Dhe më duket se stë njoh, ti largohesh unë shikoj,
Shko nëse mendon se do t’jetë më mirë
Shko dhe mos harro do të jetë vshtirë
Se ndërmjet nesh është mbyllur derë
E ti e vetmja e deshe këtë,
Shko, nuk më duhesh.

DËRGOI: