TEKSTESHQIP

Arsim Bunjaku
Unë Nuk Jam Si Ti
Lyrics

Dikur më ke thanë që ma ke inati
Që s’po mundesh me m’pa me sy
Si di çka u bë, si e deshti fati
Fjalët e tua krejt tu kanë kthy

II
Dikur më ke thanë, i ke sytë me maje
S’po len vajzë ti pa e shiku
Fjalët i ke ndrru dhe tash ashiqare
Zemra të digjet me nejt me mu

Reef
Unë nuk jam si ti
Për ty s’foli keq
Cila ishte zemra e jote
Krejt e kanë marrë vesh
***
Unë nuk jam si ti
Dashuroj me shpirt
Çka ke pas në dorën tënde
Kurrë nuk e ke ditë

III
Mua mos mu lut gjeje dikend tjetër
Lutjet e tua për mua s’kanë vlerë
Edhe pse dikur të kam dashur tepër
Tash s’më merr malli me t’pa asnjëherë

Përsëritet strofa e II

Reef

DËRGOI: