TEKSTESHQIP

Arsim Bunjaku
Dashuria E Vërtetë
Lyrics

Deri më tash në asnjë këngë
Se kam përmendur emrin tënd
Nuk të këndova kurrë më parë
Se t’ruaj thellë si një thesar

II
Në zemër kam një melodi
Ku do ta shpreh çka ndjejë për ty
Po të premtoj tani si burrë
Se kjo është këngë që s’kryhet kurrë

Reef
E një nga një të gjitha fjalët sonte
Do t’i marrë kjo këngë e jote
Dashuria e vërtetë
kështu shprehet shumë lehtë

III
Kur e teproja ndonjëherë
Kur sytë e mi shihnin veç terr
Kur s’kisha fjalë dhe as fuqi
Në shpirtin tënd gjeja qetësi

IV
Për netët që të lash pa gjumë
Merre këtë këngë dhuratë nga unë
Dhe mund të them me krenari
Se je gjithçka në sytë e mi

Reef

DËRGOI: