TEKSTESHQIP

Arsim Bunjaku
Shko
Lyrics

Ti, më the se kam faj
më the do të ikësh nga unë për
t’mos u kthyer pastaj

II
Ti, harrove një gjë
harrove se fjalët e tua tani më
nuk kanë vlerë asgjë

Reef
Po shkon por prap do të vish
për të ma shtuar këtë dhembje dyfish
dije se zemra vështirë do ta ketë
që ta fali dhe ti harrojë krejt

III
Jam, më e thyer se kurrë
e di se nuk do të jemi ashtu
siç ishim dikur

IV
Jam, e mbytur në lot
si duket nuk e kam pritur këtë gjë
që më ndodhi sot

Reef

DËRGOI: