TEKSTESHQIP

Arsim Bunjaku
Dite Per Dite
Lyrics

S’ka njeri që të merr vesh
Herë m’flet mirë e herë m’flet keq
Sot më don nesër jo
Kiametin unë po e shoh

II
N’fije nuk po muj me t’ra
Gjysma e zemrës mu ka nda
S’të mjaftoj vetëm unë
Ndoshta po kërkon më shumë

***
Stilin e ndryshon çdo herë
Zemrën e ke të mbushur sherr
Vetja n’qef shumë të paska hy
E p mendon që s’ka me ty

Reef
Do të vuash
Edhe ti ashtu si unë
T’zezat tua s’paskan fund
Të durova por s’duroj më shumë
Do të vuash
Ditë për ditë e natë për natë
Dhe s’do t’më vjen keq aspak
Nuk kam faj pse ti nuk rri rehat

DËRGOI: