TEKSTESHQIP

Arsim Bunjaku
S'mundem Me U Nda
Lyrics

S’mundem me u nda

***
E di që e kam tepruar
Shumë herë falje t’kam kërkuar
Me një fjalë e ula vetën
S’kam lanë vend për herën tjetër

II
Edhe pse këtë zemrën time
S’ka pas ditë që s’ma ke thy
S’muj me mbajt inati unë me ty

***
E pranoj që
Fajtor isha dhe i tillë kam mbet

***
Po shpresoj që
Tani je penduar me t’vertetë

Reef
Jo, prej teje s’mundem me u nda
Kisha vdekë ty mos me t’pa
Dije që s’i hapi sytë
Po s’më thirri zani yt

DËRGOI: