TEKSTESHQIP

Art Abazi
N'buzët E Saj
Lyrics

A ma, a ma jep dorën ta mbaj?
Zemrën me ty ta ndaj,
Shpirtin, ëndërrat dhe jetën une ty do ti fal.

Në sytë e saj vetën e gjejë,
do ja dhezi ja genjej, ajo ish adhurim.
Si një shiritë momentet kthej, në qdo qelizë atë e ndjej, e shijoj në shpirtin tim.
Në buzët e saj merr jetë jeta ime.
Në krahët e saj gjejë shërim.

A ma, a ma jep dorën ta mbaj?
Zemrën me ty ta ndaj,
Shpirtin, ëndërrat dhe jeten unë ty do ti fal.
A ma jep dorën ta mbaj, se të du nuk kam faj.
Shpirtin ëndërrat dhe jetën unë ty do ti fal.

Bëja gjithqka mos ta zhgënjej, zemrën e saj unë mos ta thej, i kam dhënë një premtim.
Si një ditar unë ja rrëfej dashurinë që smund ta fshej që kurr sdo të ketë mbarrim.

A ma, a ma jep dorën ta mbaj?
Zemrën me ty ta ndaj,
Shpirtin, ëndërrat dhe jeten unë ty do ti fal.
A ma jep dorën ta mbaj, se të du nuk kam faj.
Shpirtin ëndërrat dhe jetën unë ty do ti fal. (X2)
INFO
Siç është bërë tashmë traditë, ky materiali muzikor finalizohet online i ilustruar shumë bukur me një videoklip muzikor, produksionin e të cilit e krijoi Art Abazi. Videoklipi u publikua më 20 Qershor 2022. Kompozitorë janë Gent Myftaraj & Art Abazi, ndërsa për produksionin në studio është kujdesur Gent Myftaraj.