TEKSTESHQIP

Artan Jusufi
Gurbeti 2019
Lyrics

Sa shum nan moj jam merzit
pritem se do vij naj dit
M'ka marr malli shum me t'pa
zemra shkrum nan mu ka ba
Sa shum nan moj jam merzit
pritem se do vij naj dit
M'ka marr malli me t'pa
zemra shkrum nan mu ka ba
O skish mara se ky gyrbey
me lan nanen dhe me met i shkret
te punu ina dit e nat mkapej malli nan
su bona rahat
Sa shum nan moj jam merzit
pritem se do vij naj dit
m'ka marr malli shum me tpa
zemra shkrum nan mu ka ba
Sa shum nan moj jam merzit
pritem se do vij naj dit
m'ka marr malli shum me t'pa
zemra shkrum nan mu ka ba
Mashtrova veten dhe u largova
e lash nanen dhe e harrova
O mo gurbet ti qofsh mallku
me fal oj nan se kam gabu
Sa shum nan moj jam merzit
pritem se do vij naj dit
M'ka marr malli shum me t'pa
zemra shkrum mu ka ba
Sa shum nan moj jam merzit
pritem se do vij naj dit
M'ka marr malli shum me t'pa
zemra shkrum mu ka ba
Sa shum na moj jam merzit
pritem se do vij naj dit
M'ka marr malli shum me t'pa
zemra shkrum nan mu ka bo
Sa shum nan moj jam merzit
pritem se do vij naj dit
M'ka marr malli shumme t'pa
zemra shkrum nan mu ka bo
INFO
Më datë 8 Korrik 2019, Artan Jusufi publikon videoklipin "Gurbeti 2019".