TEKSTESHQIP

Artan Jusufi
Meteliku
Lyrics

Of Moj Meteliku Që Ta
Dhash Bej Aman Of
Aman Mos Ma Kesh
Harxhu Of Mi Unë Të
Thash Me Ma Ble
Kalemin E Syve Të
Vetullave Moj Me
Mi Shkru. Of Mi
Unë Të Thash Me
Ble Kalemin E Syve
Të Vetullave Moj
Me Mi Shkru. Haj
Haaaaj Aj Jamon
Gjyl Me Halime

TEKSTI DY

Ra Bilbili Dul Fëllonza
Prej Kafazit Bej Aman
Of Aman Shkoj Ra Nji
Mal O Me Borë Of Mi
Unë Të Digjem E Moj
Si Uji Në Gaz Se Ne
Unë Nuk Të Lo Pa Të
Shti Në Dorë. Of Mi
Unë Të Digjem E Moj
Si Uji Në Gaz Se Ne
Unë Nuk Të Lo Pa Të
Shti Në Dorë. E Haj
Haaaaaj Sa Po Duhemi
Neeeeeee

TEKSTI TRE

Of Mi Mora Vesht Se
Ke Lakmu Bej Aman
Of Aman Së Është Aq
Let Moj Met Marr Ty
Of Mi Ngreje Krejt Mos
Të Ngrej Asnjoni Le
Arshikun Moj Në Bela.
Of Mi Ngreje Krejt Mos
Të Ngrej Asnjoni Le
Arshikun Moj Në Bela.
Haj Haaaaaaj Sa Po
Duhemi Neeeeeee

DËRGOI:
INFO
Më datë 18 Mars 2023, Artan Jusufi publikon videoklipin "Meteliku". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga vetë Artan Jusufi. Videoklipi u prodhua nga kompania Zati Production.
Renditja:
Top 200