TEKSTESHQIP

Artan Kola
Shqiperi O Nena Ime
Lyrics

Shqiperi ohh nena ime, ndo se jam oh i merguar.
Dashnin tende zemra kurre ska me harrue.
Dashnin tende zemra kurre ska me harrue.

Kur ndegjon zerin e nanes, qysh e len qengji kopen.
Blegerin dy a tri here, edhe iken e mer dhen.
Blegerin dy tri here, edhe iken e mer dhen.

Shqiperi moj nena ime, ndo se jam oh i merguar.
Dashnin tende zemra kurre ska me harrue.
Dashnin tende zemra kurre ska me harrue.

Ashtu dhe kjo zemra ime, me len ktu tek jam mua.
Vjen me vrap, me deshir,, atje nder viset e tua.
Vjen me vrap, me deshir,, atje nder viset e tua.

Shqiperi moj nena ime, ndo se jam oh i merguar.
Dashnin tende zemra kurre ska me harrue.
Dashnin tende zemra kurre ska me harrue.

Shqiperi moj nena ime, ndo se jam oh i merguar.
Dashnin tende zemra kurre ska me harrue.
Dashnin tende zemra kurre ska me harrue.

Shqiperi moj nena ime, ndo se jam oh i merguar.
Dashnin tende zemra kurre ska me harrue.
Dashnin tende zemra kurre ska me harrue.

DËRGOI: