Artan Xhija

Dërgo një album »

Artan Xhija - Nje Puthje Borxh Me Ke

Shiko Më shumë »Artan Xhija - Dashuri Dhe Lot

Shiko Më shumë »Artan Xhija - Shpirti Im Binjak

Shiko Më shumë »Artan Xhija - Autograf Per Ty (2001)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0