TEKSTESHQIP

Artiola Toska
A Ke Qene Ndonjeher E Re
Lyrics

i pa pasuur oo me
shumm malle ku jam le
e ku jam rrit kur filloi
filloi derqee alle mosmet u bo
qjan kat dhee

kur filloi filloi derq me alle
mosmet u boo gjan ket
dhee

o ke qen njeher e ree
e a ke pas merak o
er e qesh dhe u plaka pi
marakut sllavak

o mjera tesheze marake
e un se km provu
o karanfili i kuqsi gjaku
e syy vet ka shkruu

o janana nina moj te keqen
o jananina moj e vogel se
ma kaci doren goca vegel o

e jaranin nan sa fort te du
keq more qun erdhe me mu

o jarnanina moj te keqen
o jarnanna ,oj te keqen o
o moj goca lales vet e moj u gzofsh
jalla moj mu gzosh te halla e re
qe te shtron dark o me sevda

DËRGOI: