TEKSTESHQIP

Artiola Toska
Ne Kete Stine Te Bukur
Lyrics

Ne kete stine te bukur
Çeli trandofili
Ti me je si flutur
Si flutur

Ref...
Ate unaze qe ta kam dhane
Ajo eshte shenje e besnikerise
Metelikun e shikjoj
Por me dore me e preke s'guxoj

Me dore me e preke s'guxoj

O une te du
Mori lulja e prillit
Du me te kujtu
Mos me t'harru

Ref...
Ate unaze qe ta kam dhane
Ajo eshte shenje e besnikerise
Metelikun e shikjoj
Por me dore me e preke s'guxoj

Me dore me e preke s'guxoj

O ne mal po knon
Bylbyl ne gem
Zanin ta ndigjoj
Me prek nuk guxoj

Zanin ta ndigjoj
Me prek nuk guxoj

Qysh ate dite qe dul pranvera
Dhe lulishtat mbush me ere
Dalin vashat si perhera
Dalin presin djemte e ri

Dalin vashat si perhera
Dalin presin djemte e ri

O ne mal po knon
Bylbyl ne gem
Zanin ta ndigjoj
Me prek nuk guxoj

Zanin ta ndigjoj
Me prek nuk guxoj

Qysh ate dite qe dul pranvera
Dhe lulishtat mbush me ere
Dalin vashat si perhera
Dalin presin djemte e ri

Dalin vashat si perhera
Dalin presin djemte e ri