TEKSTESHQIP

Artiola Toska
Me Ftyr' Të Qeshun
Lyrics

Me ftyr' të qeshun po më vjen
nji fjal't'mir'a do t 'ma thush
Oh gjumi i notës nuk po m'zen
tuj menu a do t'më dush
amon,do t'më dush

Fjalt'e mia me shum'mall
ty gjithmon'kan me t'kujtu
Oh ta jap fjalën sa t'jem gjall'
kurr përjet's'kam me t'harru
amon,me t'harru

Ti moj lule si pranver'
fjalt'e mia mos harro
Oh ta shoh ftyrën dhe nji her'
prej meje mos u largo
amon mos m 'harro