TEKSTESHQIP

Asim Gashi
Sonte Ti Po Bëhesh Nuse
Lyrics

Sonte ti po behesh nuse, a ka kush ket nat ta ndal
Syt e zi faqet e kuqe tjetrit po ja fal (X2)

Sonte gotat nje nga nje zbrazi dhimbje plote
Dhe askush mos le ta di se po qaj me lot

Do te behem nje dit dhender
Sdo te kem prane ty nuse qe te du
Mos e pafsha as ne enderr
Ate nate kur ti me je largu
Do te behesh nje dite nuse
Sdo te kem prane ty nuse qe te du
Mos e pafsha as ne ender
Ate nate kur ti me je largu

Sonte ti po behesh nuse a ka kush ket nat ta ndal
Syt e zi faqet e kuqe tjetrit po ja fal (x2)

Sonte gotat nje nga nje zbrazi dhimbje plote
Dhe askkush tmos le ta di se po qajme lot
Do te behem nje dit dhender
Sdo te kem prane ty nuse qe te du
Mos e pafsha as ne enderr
Ate nate kur ti me je largu
Do te behesh nje dite nuse
Sdo te kem prane ty nuse qe te du
Mos e pafsha as ne ender
Ate nate kur ti me je largu