TEKSTESHQIP

Aurel Thellimi
Medalioni
Lyrics

Eheee heee, Eheee

Eshte ora 3 mengjesi po vjeen
Koha kaloon por une nuk harroj
Nje pervjetor do kthehet kujtim
Kjo zemer ka humbur
ka ikur, ka ikur ajo

REF:
Medalionin e arte asnjehere s'do e fal
E fshehur ne shpirt e mbaj ne perjetsi
Medalionin e arte asnjehere s'do e fal
E fshehur ne shpirt e mbaj ne perjetsi

U deshem shume dje une dhe ti
I dehur jam sot do mbys kte vetmi
Tani po pres tjeter njeri
E thinjur kjo zemer qe do pak dashuri

REF:
Medalionin e arte asnjehere s'do e fal
E fshehur ne shpirt e mbaj ne perjetsi
Medalionin e arte asnjehere s'do e fal
E fshehur ne shpirt e mbaj ne perjetsi

REF:
Medalionin e arte asnjehere s'do e fal
E fshehur ne shpirt e mbaj ne perjetsi
Medalionin e arte asnjehere s'do e fal
E fshehur ne shpirt e mbaj ne perjetsi

DËRGOI: