TEKSTESHQIP

Aurel Thellimi
Cika
Lyrics

Çika jeme

Sonte ti ketu duhet te jesh
Mos trego Cfar ndodhne mes nesh

Zjarr po me del nga zemra
Dhe keto ndjenja per ty i kam

Reff
Çika Çika jem
Zemra e zemres teme

Çika Çika
zemera e zemres teme

DËRGOI:
INFO
Shumë po e prisnin dhe më në fund pritja mbaroi, sepse projekti u prezantua tek shikuesit i punuar nga sfera vizuale me anë të një videoklipi, i cili u publikua më 18 Dhjetor 2015.