TEKSTESHQIP

Aurela Gaçe
Fusha E Korabit
Lyrics

Moj fusha e korabit
Oh mjera un-o
Seç na erdhe hakut
Oh mjera un-o

Shkove dhe u harrove
Oh mjera un-o
Nji letër s’ma çove
Oh mjera un-o

Nji letër nji kartë
oh mjera un-o
Ta rujti dada n’arkë
Oh mjera un-o

Merr paret me fajde
Oh mjera un-o
Merr rrugën e hajde
Oh mjera un-o

DËRGOI:
INFO
Këngën e orkestroi Ilir Balla.