TEKSTESHQIP
Aurora Baku Ft. Ervin Gonxhi
Fajet
Flag ShqipShqip
Më the me doje doje
Pa mu s'jetoje jetoje
Dhe gabimet ti i bone
Tash pishman je bo
Më the me doje doje
Pa mu s'jetoje jetoje
Dhe gabimet ti i bone
Tash pishman je bo

Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?
Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?

Nuk e mendove mendove
Sa me lendove lendove
Të thash mos ik
Më prit kam frikë
Nuk e mendove mendove
Sa me lendove lendove
Të thash mos ik
Më prit kam frikë

Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?
Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?

Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?
Fajet fajet ti
Fajet ti mua mi le sot
Ku je dashni?
Ah ku je dashni?
The Faults
Flag AnglishtAnglisht
You told me, you loved me
Don't live without me, live
And you made mistakes
Now you are sorry
You told me, you loved me
Don't live without me, live
And you made mistakes
Now you are sorry

It's your fault
Leave your faults to me today
Where are you love?
Ah where are you love?
It's your fault
Leave your faults to me today
Where are you love?
Ah where are you love?

You didn't think you did
How you hurt me, you hurt me
I told you not to run away
Wait for me, I'm afraid
You didn't think you did
How you hurt me, you hurt me
I told you not to run away
Wait for me, I'm afraid

It's your fault
Leave your faults to me today
Where are you love?
Ah where are you love?
It's your fault
Leave your faults to me today
Where are you love?
Ah where are you love?

It's your fault
Leave your faults to me today
Where are you love?
Ah where are you love?
It's your fault
Leave your faults to me today
Where are you love?
Ah where are you love?