TEKSTESHQIP

Aurora
Enderra E Lotit
Lyrics

Gezimin ti ma solle
e vodhe(?) lotin tim
ne atë nate te pafundshmerise
vrapoje e cmendur
si engjell i trishtuar
ne rrugën tënde te pa kthim
yjet luteshin për ty
natyra qante për lotin tim
qe kish mbetur i vetmi kujtim

Ref:
Nuk do t'ndalem kurrë
gjithmonë unë do t'ju ndjek
se një ditë do t'me dashurosh
dhe do t'jesh e imja për jetë

Erresira flinte ne gjoksin tënd
e gjithë heshtjen e plagoste
hena e cmendur solli dhurate
ne ëndërr flisja e qeshja me ty
zjarrin qe ndez për dashuri

Ref.
Nuk do t'ndalem kurrë
gjithmonë unë do t'ju ndjek
se një ditë do t'me dashurosh
dhe do t'jesh e imja për jetë

Erresira perkundte lumin tënde
e qe hija e jote me ndjek ne ç'do hap
mos më thuaj se tani është vonë
kur unë ndodhem ne litarin e pasionit tënd
dua drite, dua drite n'jetën time
dua t'jem unë me ty
kur tani e mira e m'poshti te keqen
e tek ne lindi dashuri
dua drite,dua t'jem me ty
kur tani e mira e m'poshti te keqen
e tek ne lindi dashuri,dashuri,dashuri...
lumturi o drita ime
lumturi unë kerkoj
ne syrin tënd unë e shoh vetëm
vete e shoh gezimin tënd
gezimin tënd

Ref.