TEKSTESHQIP

Aurora
Amaneti
Lyrics

Jam gjak hardinaj
Jam gjak jashari
Jam gjak i gjdo deshmori
Sa loti eshte derdh per kte dhe
Sa gjaku mbuloj kte tok
Jemi kurban lirije
Por ju na harruat sot

Me ka marr shum malli per nene time
Me ka marr shum malli dhe per baban
Me ka marr shum malli per te gjith ju
Dhe per djalin tim qe kurr nuk e pash
Dhe per djalin tim qe kurr nuk e pash

Dikush me thot se aj eshte djali im
Lereni te qete
Sa te mrapsht qe jeni ju o populli
Femijet tane i leni rrugve
Shkoj djali ne shpi
Bashk me baben e ti
Njeri vdekur njeri gjall

Me ka marr shum malli per nene time
Me ka marr shum malli dhe per baban
Me ka marr shum malli per te gjith ju
Dhe per djalin tim qe kurr nuk e pash
Me ka marr shum malli per gruan time
Me ka marr shum malli per moter, vella
Me ka marr shum malli per te gjith ju
Dhe per djalin tim qe kurr nuk e pash
Dhe per djalin tim qe kurr nuk e pash

Faluni, lutuni
Beni vepra t'mira per zot
Eshte amaneti i art
Qe e sjellim ne
Nga jeta e varrit
Na mos na harroni
Mos na harroni ju duam shum

DËRGOI:
INFO
Shumë po e prisnin dhe më në fund pritja mbaroi, sepse ky produkt muzikor erdhi para shikuesve i përpunuar me mjaft shije edhe me anë të një videoklipi muzikor, i cili u publikua me datë 25 Shtator 2012.