TEKSTESHQIP

Aurora
Deshmori Flet
Lyrics

Zotin unë luta
Të vijë këtu vetëm një qast
T'ju themë se neve
Malli për ju shumë na ka marrë
Të fala keni, të lumtur ne jemi or vëlla
Lirinë e keni, mos e humbni

Pse t'i nënë moj, pse po qanë
Nuk dua t'shohë, një pikë lotë në sy

#Ref:
Nga varri vijë, me vete unë e kam një fjalë
Neve dëshmorëve, mos na shkelni anë e mbanë
Se ne jetojmë,se sheh se ne ende jetojmë
Nga varri vijë, kam një porosi
Bëhuni më të mirë

Mos u vritni, vëlla me vëlla
Përse kaq shpejtë, i harruat të gjitha
Këtë duhet ju, ta dini e jo unë t'ju themë
Më dhembë shpirti, kur ju shoh kështu

Zot të lutem, më lejo veç edhe pak
Të shkoj tek dera, e shtëpisë sime se kam mall
Të shoh babanë, nënën time dhe vëllanë,
Motrat e mija, se unë shumë i dua

Dua të shkoj edhe tek një vajzë
Se shumë u deshtëm, atëherë kur unë isha i gjallë
Kam dëgjuar se ajo ende mua më pret
T'i themë së paku, lamtumirë