Autorë Të Ndryshëm
Autorë Të Ndryshëm

{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}
Biografia

Autorë Të Ndryshëm është një autorësh/publicistësh.
Nuk ka akoma asnjë informacion...


>> Dërgo Biografinë >>
Lidhje» Dërgo një thënie »

Thënie nga Autorë Të Ndryshëm

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-12 01:22:10
  Ditë e bukur për t’u kujtuar. Ditë e vështirë, sot, për t’u festuar. Ktheni kokën nga errësira nga e cila erdhët për të kuptuar më mirë të tashmen.
   aforizma
  7
  919
 • 2021-02-12 00:25:03
  Duam vetëm bashkimin dhe unitetin e racës shqiptare, përparimin e saj intelektual dhe ekonomik me qëllim që të bëhemi mjaft të fortë për të kundërshtuar atë që synon të na përpijë ne…
   aforizma
  6
  907
 • 2021-02-12 01:22:10
  Ne e fituam luftën, ju fitojeni Paqen.
   aforizma
  9
  905
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një fëmijë, një mësues, një libër e një laps, mund të ndryshojnë botën.
   aforizma
  11
  904
 • 2021-02-08 14:34:41
  Asnjë dashuri në jetë nuk i ngjason dashurisë së nënës.
   aforizma
  4
  895
 • 2021-02-12 01:22:10
  I gjithë kombi ynë kujton me mirënjohje të thellë vizionarët, heronjtë dhe të gjithë ata që sakrifikuan për pavarësinë e Kosovës në të kaluarën, sakrificë së cilës duhet t’u përgjigjemi me përulësi e përgjegjshmëri politike për të ardhmen.
   aforizma
  4
  890
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vjeshta është pranvera e dimrit.
   aforizma
  1
  884
 • 2021-02-08 14:34:41
  Po qe inteligjent nxënësi, mësuesi merr meritën.
   aforizma
  8
  884
 • 2021-02-12 01:01:29
  Ne shqetësohemi se çfarë do të bëhet një fëmijë nesër, por harrojmë se është dikush sot.
   aforizma
  1
  881
 • 2021-02-12 00:25:03
  Do të ketë gjithnjë diçka të vjetër në Vitin e Ri!
   aforizma
  7
  881
 • 2021-02-08 14:34:41
  Zgjuarsia nuk është një produkt i arsimit, por i përpjekjes për të nxënë, gjë që zgjat gjithë jetën.
   aforizma
  2
  878
 • 2021-02-12 01:01:29
  Nëse duam të mësojmë paqen e vërtetë në këtë botë dhe nëse duam të bëjmë një luftë të vërtetë kundër luftës, do të duhet të fillojmë me fëmijët.
   aforizma
  0
  876
 • 2021-02-12 01:01:29
  Fëmijët meritojnë të drejtën të mendojnë se mund të ndryshojnë botën.
   aforizma
  1
  874
 • 2021-02-12 00:25:03
  Dita e Vitit të Ri është ditëlindja e çdo njeriu.
   aforizma
  2
  874
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria e nënës nuk plaket.
   aforizma
  0
  874
 • 2021-02-08 14:34:41
  Parajsa shtrihet nën këmbët e nënave.
   aforizma
  3
  874
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mësuesi, nëse është vërtet i urtë, nuk ju fton të hyni në shtëpinë e urtisë së tij, por ju shpie mbi pragun e mendjes suaj.
   aforizma
  0
  874
 • 2021-02-08 14:34:41
  Asnjë bukuri e pranverës apo e verës, nuk e ka mahninë që kam parë në një fytyrë të vjeshtës.
   aforizma
  3
  874
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çdo gjë që shohim në këtë botë është vepër e grave.
   aforizma
  1
  874
 • 2021-02-12 01:01:29
  Nuk mund të ketë zbulim më të mprehtë të shpirtit të një shoqërie sesa mënyra se si i trajton fëmijët e saj.
   aforizma
  0
  873

Komente 0