TEKSTESHQIP

Avdush Krosa
Pendimi
Lyrics

I
u pendova u pendova rruges tende u drejotva
me gjith zemer me gjith shpirt te lutem Zot me jep pak drit dhe te falem ty o Zot qe ne mua ke meshir do te ngritem do te behem nje robi Yt i miiir

(ref) me fal ti mua ke mshir ne mua jam gjynahqar andaj me fal me faal,
ndihm nga ti un kerkoj vetem ty te adhuroj jeten per ty e flijojjj.

II
u pendova u pendova rruges tende u drejotva
me gjith zemer me gjith shpirt te lutem Zot me jep pak drit dhe te falem ty o Zot qe ne mua ke meshir do te ngritem do te behem nje robi Yt i miiir

(ref) me fal ti mua ke mshir ne mua jam gjynahqar andaj me fal me faal,
ndihm nga ti un kerkoj vetem ty te adhuroj jeten per ty e flijojjj.

DËRGOI: