TEKSTESHQIP

Avdush Krosa
O Alla Un Te Kam Ty
Lyrics

-O Allah unë të kam ty Allahu Allah
-Veq për ty me lotojnë këta sy Allahu Allah
-Me dhe mua shumë mirësi Allahu Allah
-Ja Allah unë këtë ta di Allahu Allah
-Me bëre mua sod njeri Allahu Allah
-Isha krejt pa dijeni allahu allah

-Hasbi rabbi xhalAll-llah All-llahu All-llah

-Ma fi kalbi hajrullahi All-llahu All-llah

-O Allah ti ke meritë Allahu Allah
-Që u ktheva prej terri në dritë Allahu Allah
-SHpresa mua më shohin sytë Allahu Allah
-Vetës sime i dhe kulturë Allahu Allah
-Zemra ime u qel si mur Allahu Allah
-SHpirtit tim i fale nur Allahu Allah

-Hasbi rabbi xhalAll-llah All-llahu All-llah

-Ma fi kalbi hajrullahi All-llahu All-llah

-O Allah ti këtë ta dish Allahu Allah
-Në rrugën tënde gjithë do të rri Allahu Allah
-Bindja në ty më është ardhmëri Allahu Allah
-Ja allah një gjë kërkoj Allahu Allah
-Faljen tënde ta arrij Allahu Allah
-XHenetin unë ta shijoj Allahu Allah

-Hasbi rabbi xhalAll-llah All-llahu All-llah

-Ma fi kalbi hajrullahi All-llahu All-llah

DËRGOI: