TEKSTESHQIP

Avni Mula
Agime Shqiptare
Lyrics

Mbi bjeshket e nalta po agon
dhe rrezja e diellit po ndricon
Mbi toke arbnore sot kudo
Moj zemer plot gaz kendo

O ju agime shqiptare githe freski
Mbi fushat tona zbadhi pergjithmon
po qesh natyra mbuluar plot hijeshi
e bashke me ta po qesh dhe zemra jone

Dielli porsi ar vendin e ndricon
Trualli im shqiptar me gjalleron
me ben krenar
sa jam krenar, sa jam krenar