TEKSTESHQIP

Aziz Murati
Do Te Kendojna
Lyrics

Edhe do t'kendojna
Edhe do t'vallzojna
Po ju plasin zemrat
S'kena çka ju bojna x2

Ref...
Edhe ku po knojm
Hova hova
O u kall Prishtina
U kall dhe Gjakova

Edhe ku po knojm
Hova hova
O u kall Shkupi
U kall Kumanova

Edhe me tupana
Edhe me shamija
Po ju knon Azizi
Flak le t'kallet shpija x2

Ref...
Edhe ku po knojm
Hova hova
U kall Gostivari
O u kall Tetova

Edhe ku po knojm
Hova hova
O u kall Gjilani
Edhe Ferizaji

...

Kalle kalle
Çitja tymin x2

O na po knojm
Veç prej gzimit x2

Ref...
Edhe ku po knojm
Me vullnet x2

Valla per shoqeri
E kallim krejt x2

Kalle kalle
Çitja prushin x2

O na po knojm
Per dadushin x2

Ref...
Edhe ku po knojm
Me vullnet x2

Valla per shoqeri
E kallim krejt x2

...

DËRGOI: