TEKSTESHQIP

Aziz Murati
Pranvera Ka Nis Me Da
Lyrics
(Feat. Corona)

I

2x
pranvera ka nis me dal
dhe bylbylat prap kendojne
2x
hajde vashe moj lulja e pare
dil ne bahçe tbisedojme
o te bisedojme

II

2x
une bahçe po te pres
me nje tuf lule tbukura ndore
2x
jam i joti gjer sa tvdes
dhe me ty do tbaj kurore
do tbaj kurore

III

2x
ma jep fjalen qe mke dhan
mori lule moj sheboje
2x
dashunine qe kemi pas
kur me flet me tbukuren goje
me tbukuren goje

DËRGOI: