TEKSTESHQIP

Azra Ibrahimi
Pse
Lyrics

U heshten fjalet, mbreteroi qetesia,
pa pershendetje ndodhi ndarja ne erresire,
me the keshtu eshte me mire.
Dikush largohet, dikush lendohet,
faji i verber ngel gjithmone e pergjigje ska
fajin kush e ka.

Refreni:
Pse? Pse u largove pa asnje fjale? Pse u largove?
Pas teje mbeti nje mall, e ne zemer zjarr.
Pse? Pse u largove pa asnje fjale? Pse u largove?
Pas teje mbeti nje mall, e ne zemer zjarr.

Shira ne zemer, e jete vec per nje emer.
Pse dashuria eshte e embel ne fillim
e mbaron me trishtim?
Dikush largohet, dikush lendohet,
faji i verber ngel gjithmone e pergjigje ska
fajin kush e ka.

Refreni:

Pse? Pse u largove pa asnje fjale? Pse u largove?
Pas teje mbeti nje mall, e ne zemer zjarr.
Pse? Pse u largove pa asnje fjale? Pse u largove?
Pas teje mbeti nje mall, e ne zemer zjarr.

Eja dhe shikom ne sy dhe trego se agje s'me lidh me ty.
E une ketu rri e pres derisa t'vdes.

Refreni:

Pse? Pse u largove pa asnje fjale? Pse u largove...