TEKSTESHQIP

B2N
Reklama
Lyrics

IM HOT TWISTA SO FLY
NESE JE N'KAMIN MERRE DHE FUTE CD'N
SHTYPE FREKSIONIN E FUTENI MARSHIN
E SHKELENI GAZIN E SHTOJE SHPEJTESIN
EDHE UNLENI XHAMIN E VENE CUNAMIN
KALONI NGA BLLOKU E COJENI ZANIN
E NALE MAKINEN TE RRUGA DHE HAPENI DEREN
E THIRI DO VAJZA PA MAMIN E BABIN
BAHUNI GATI PER 2/3 MINUTA REKLAMA
I VESHI PANTOLLAT E BLUZAT E GJANA
QE KU NA DOLI BIG MAMA OSAMA OBAMA A KA MA?
TAN ATA GJANA PA LIDHJE SI GRANDE FRATELLO
EDHE ADELA ME BJORDIN
EC EDHE DALIM MASDITE PER KAFE
TAKONA NIGJONA TE FROJDI
TI DOLE N'TV SE PAGOVE DO LEK
OSE DOLE ME MIK OSE DOLE ME CRACK
I GOTTA MY HOOD
I GOTTA MY PLAIN
I GOTTA MY B***S
I GOTTA MY NAME
REF


IM HOT...
TWISTA...
SO FLY...
NUK KENA CA ME BA
VEC ME BA REKLAMA
JUST FOLLOW ME
HEY LITTLE MAMA
VIJ ME 1 B
VIJ ME 1 L
VIJ ME 1 E
VIJ ME 1 R
VIJ ME 1 I
VIJ ME 1 N
VIJ ME 1 A
TWISTA SO FLY
THIS IS WHY THIS IS WHY THIS IS WHY IM HOT
SHIFE SA HAPIN E VOGEL E KAM
UNE NUK SHKELI N'MINA
SHIFE SA PUNEN E MADHE E KAM
ME MUA ASHT BLERINA
VENIN E KENA TE MAGIC TUNE
ME LEK E PA LEK ME PUN E PA PUN
MUZIKEN E BANA PER DJEM E VAJZA
EDHE ZANIN E BANA ME AUTO TUNE
QE EDHE B EDHE 2 EDHE N
IM RAP'IN MY STYLE MAN
NEZE KOMPIUTERIN E HAPE 1 FAQE
E FUTU N'YOUTUBE E KLIKO B2N
HAJDENI BLINI CD EDHE NIGJONI SI BAHET HIT'I
SHKRUJE TE MURI LAGJES TANE
LEZHA RAP CITY

DËRGOI: